Poziv za dostavljanje dokaza za povlastice

Odlukom Općinskog Vijeća Žepče o načinu obračuna usluga prikupljanja i zbrinjavanja komunalnog otpada od 27.06.2019. god. predviđene su određene pogodnosti (povlastice) za pojedine kategorije korisnika odvoza i zbrinjavanja otpada i to:

- Domaćinstva sa 1 ili 2 člana koja žive od jedne minimalne mirovine umjesto 6,00 KM plaćat će 5,00 KM/mjesečno. (Dokaz: Fotokopija zadnjeg čeka od mirovine, potvrda izdata od predsjednika Vijeća Mjesne Zajednice),

- Obitelji sa 4 ili više djece umjesto 10,00 KM plaćat će 7,00 KM/mjesečno. (Dokaz: Kućna lista, potvrda izdata od predsjednika Vijeća Mjesne Zajednice),

- Redoviti studenti koji studiraju van ZE-DO Županije se ne ubrajaju u broj članova domaćinstva. (Dokaz: Potvrda sa fakulteta).

Zbog mogućnosti korištenja povlastica, svi korisnici koji smatraju da imaju pravo koristiti naprijed navedene povlastice obvezni su dostaviti dokaze u JP „Komunalno“ d.o.o. Žepče radi evidentiranja i provjere. Krajnji rok za dostavu dokaza je 15.09.2019. god. Korisnici koji ne dostave tražene dokaze neće ostvariti povlastice sve do dostave dokaza.

Trenutni status vode za piće

MEG Projekt

Online

Ko je na web-stranici: 28 gostiju i nema prijavljenih članova

Preged posjeta