City Hub

Obavijest za korisnike gradskog grijanja

Poštovani korisnici gradskog grijanja,

obavještavamo Vas da su u tijeku aktivnosti na pripremama za početak sezone grijanja 2013/2014.

Obzirom da imamo velik  broj korisnika koji nisu izmirili svoje obveze za sezonu 2012/2013 nismo bili u mogućnosti izmiriti naše obveze prema dobavljaču uglja te imamo poteškoće oko financiranja redovitog remonta kotlovskog postrojenja.

Napominjemo da JP „Komunalno“ d.o.o. Žepče isključivo iz sredstava koje naplati od potrošača financira i realizira sezonu grijanja.

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci izvršena je dostava opomena pred tužbu za korisnike koji nisu izmirili svoj dug za isporučenu toplinsku energiju.

Molimo sve one koji nisu platili svoje račune za protekli period da to učine u što kraćem roku i na taj način nam pomognu u organiziranju priprema za narednu sezonu grijanja.

Plaćanjem računa izbjegavate i dodatne troškove plaćanja sudskih taksi i zakonskih zateznih kamata, te prinudni način naplate duga putem Općinskog suda u Žepču.

Ujedno iskazujemo veliku zahvalnost svim potrošačima koji su uredno izmirili svoje obveze.

 

Pozivamo sve korisnike grijanja koji žele vršiti intervencije na vlastitom sustavu grijanja ili se žele isključiti sa grijanja da to učine do 15.09.2013. god. do kada sustav neće biti pod tlakom.

 

 

Preged posjeta