CityHub – aplikacija za čišći i ljepši grad

S online aplikacijom CityHub i vi možete pomoći da vaš grad postane zdrava i čista okolina.Svaki Žepčak od sada može postati komunalni redar s pomoću pametnog telefona i nove besplatne aplikacije CityHub.

Kad naiđete na problem, fotografirate ga. Aplikacija će zapisati podatke o prijavi unutar servisa (zajedno s geolokacijom, vremenom, opisom problema i fotografijom) te ih proslijediti administratoru, koji će ih uputiti nadležnoj službi. Odgovor ćete dobiti putem prijavljenog korisničkog računa.

Aplikacija omogućuje anonimnu prijavu problema. No, ako želite dobiti odgovor, trebate se prijaviti preko neke od društvenih mreža.

Aplikacija CityHub predstavlja svojevrsnu poveznicu između građana i službe komunalnog redarstva, a sistem omogućuje brzo i lako prijavljivanje raznih nepravilnosti i problema na javnim površinama, komunalnoj opremi, parkiralištima, prometnicama, javnoj rasvjeti itd.

Aplikacija koristi GPS i snima tačnu lokaciju na kojoj je problem detektovan, korisnik odabire o kakvom se problemu radi, te prilaže i fotografiju, a ti podaci postaju vidljivi operateru u Upravi. Službenik odlučuje radi li se o problemu u nadležnosti Grada ili neke gradske firme, te alarmira nadležne službe da što prije reaguju.

CityHub je modularni sustav koji kombinira sve gradske servise na jednom mjestu. Mobilna aplikacija trenutno podržava module:

Komunalno redarstvo

Gradske vijesti

Gradski vodič (znamenitosti, restorani, smještajni kapaciteti, sport i rekreacija, obrazovanje i kultura, gospodarstvo)

Dakle, riječ je o aplikaciji koja će građanima Žepča omogućiti prijavu komunalnih problema gradskoj upravi putem pametnih telefona a gradskoj upravi praćenje rada i učinkovitosti svojih službi.

Žepče je prva Općina u BiH koja je uvela ovaj sistem a to je prvi korak ka implementaciji sveobuhvatnog sustava „Pametni gradovi“ koji bi se mogao implementirati u budućnosti.

Aplikacija je u našoj općini implementirana u saradnji sa RAŽ-a, JP Komunalno Žepče i Općine Žepče.

Molimo sve građane Općine Žepče da na svoje mobilne telefone besplatno skinu aplikaciju sa Google Play Store ili AppStore da istu što više koriste i tako doprinesu poboljšanju usluga gradskih službi te da budu blagovremeno informirani o svim važnijim događanjima u gradu.

Aplikaciju možete preuzeti na Google Play store-u na sljedećem linku: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.microhub.cityhub_hr&hl=hr

ili za iOS na iTunes na linku: https://itunes.apple.com/us/app/cityhub-microhub/id989733551?mt=8

Prijava kvara

  Pritužba ili upit:

Trenutni status vode za piće

Analiza vode

MEG Projekt

Cjenik usluga

Online

Ko je na web-stranici: 17 gostiju i nema prijavljenih članova

Preged posjeta